Open dag

Open dag 

Ieder jaar organiseren wij een open dag op de eerste zaterdag van juni. De eerstvolgende open dag is onder voorbehoud op 5 juni 2021. 

Op de open dag is het mogelijk om tussen 09:00 uur en 16:00 uur cactussen en vetplanten te bekijken én te kopen. Ook kun je deze dag terecht voor goede cactusaarde, kunstmest en potten. Een groot deel van onze medewerkers is aanwezig en zij zullen hun normale werkzaamheden voortzetten. Uiteraard kunt u al uw vragen aan hen stellen.

Naast de open dag, is een deel van het bedrijf ingericht als beurs. Deze tentoonstelling wordt georganiseerd door een aantal afdelingen van ‘Succulenta’. De liefhebber van cactussen en vetplanten wordt de mogelijkheid geboden om tegen een leuke prijs bijzondere planten te kopen. 

In de schuur, waar normaal gesproken de bestellingen klaar worden gemaakt voor transport, is de gelegenheid om een kopje koffie/thee of een glaasje limonade (gratis) te drinken en waar een broodje gekocht kan worden. Gedurende de rest van het jaar kun je als particulier bij tuincentra en een aantal bloemenwinkels terecht voor cactussen en vetplanten.